Tilbud

Panasonic TZ25WKE

11.300,00 DKK

Om Panasonic TZ25 WKE Aircondition

Den nye Panasonic TZ25WKE er en af de mindste modeller fra Panasonic, aircondition passer godt til et lille kontor, garage, anneks eller soveværelse. TZ25WKE har ikke sommerhusfunktion (+8/+15 graders funktion). Dvs. at intervallet går fra 16 – 30 grader i både varme og køledrift.

  • Indbygget WiFi
  • Lydniveau på kun 20dB fra indedelen
  • Kan køle op til 60m2
  • Panasonic TZ25WKE har under 1kg kølemiddel og der kræves derfor ikke årligt service
  • Kan varme op til 80m2 ved min. udendørs temperatur på -10 °C. (Anbefales derfor ikke til
    opvarmning)
  • Høj SEER-værdi på 7,0

LYDNIVEAU OG YDELSE

Panasonic TZ25WKE har et lydniveau fra indedelen på ned til 20dB ved køling og ned til 22dB ved varmedrift. Dette er yderst lavt for en aircondition i denne prisklasse.
TZ25WKE har en maks. ydelse ved køledrift på 3,0kW som gør den kan køle op til 60m2 i en velisoleret bolig. TZ25WKE har en maks. varmedrift på 4,1kW, som gør den kan varme op til 80m2.
Varmepumpen er ikke en nordisk model, har ikke en varmetråd i bunden og kan derfor kun opvarme ned til en -10 °C udendørs grader.

SEER og SCOP-værdi

SEER står for “Seasonal Energy Efficiency Ratio”. Tallet beskriver, hvor godt et klimaanlæg virker. Et højere SEER-tal betyder bedre effektivitet og lavere energiregninger. Panasonic TZ25WKE har en SEER-værdi på 7,0. Dette viser at den er effektiv på dens køledrift.
SCOP-værdien fortæller hvor god aircondition er til at omdanne strøm til varme. En el-radiator bruger 1kW strøm på at producere 1kW varme. Aircondition har en SCOP-værdi på 4,6, hvilket betyder at hver gang den bruger 1kW strøm producerer den 4,2kW varme. Det betyder at den i gennemsnit er mere end 4 gange så energieffektiv som en traditionel el-radiator.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Panasonic TZ25WKE”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *